Posvícení 2016

 

Posvícenské menu 3. -4. 9. 2016

Polévka:     (POLÉVKU SAMOSTATNĚ NEPODÁVÁME !)

Silný slepičí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky       45,-

Během obědů podáváme:

  1. Posvícenský talíř (1/4 pečená kachna, moravský vrabec, červené a bílé zelí, bramborový drbák, houskové knedlíky)         199,-
  2. Babiččina svíčková na smetaně, karlovarské a houskové knedlíky, brusinkový terč se šlehačkou      149,-
  3. Smažené selečí řízečky na přepuštěném másle, domácí bramborový salát       179,-
  4. Kuřecí rarášci v sezamové strouhance, domácí bramborová kaše m.m., okurka        149,-
  5. ½ Pečené kachny, houskové knedlíky a bramborový drbák, červené brusinkové a bílé hlávkové zelí zelí, vídeňská cibulka          249,-

 

Rozšířeno během večeří:

  1. Hovězí tartar 150g - Jemně škrábanou hovězí svíčkovou si na Vaše přání můžete sami dochutit přímo na stole. Podáváme na prkně s       různými druhy koření a česnekovými topinkami                             195,-
  2. Pikantní vepřová žebírka s česnekovou bagetou, sýrovou a barbecue omáčkou.                            189,-
  3. Hovězí steak - Kvalitní vyzrálé maso z argentinských býčků marinované v olivovém oleji s čerstvou šalvějí, pečená větvička s cherry rajčátky a bazalkovým pestem, podávaný s domácími steakovými hranolky, silná pepřová omáčka                       229,-
  4. Salát Grand - Rukola a ledový salát s cherry rajčátky, kuřecím řízečkem v sezamové strouhance a domácí majonézou s perleťovými cibulkami                  119,-

 

Všechna jídla Vám rádi zabalíme s sebou…